Terugbetalingsbeleid

Retour- en restitutiebeleid

1. Je kunt alleen producten retourneren die rechtstreeks in de online shop zijn gekocht. Als u uw CRICKET & CO-producten koopt in een winkel, een andere website of een ander verkooppunt, moeten de producten worden teruggestuurd naar de winkel (met de kassabon) of website waar ze zijn gekocht.

2. Als u om welke reden dan ook niet tevreden bent met onze producten en uw bestelling wilt annuleren, kunt u uw herroeping-/retourrecht uitoefenen (via e-mail - info@cricketco.be) uiterlijk 30 dagen na ontvangst van uw bestelling, en u wordt terugbetaald in overeenstemming met de bepalingen van dit artikel, op voorwaarde dat:

A- Dat de goederen worden geretourneerd in een verpakking die het transport mogelijk maakt naar het adres dat wordt vermeld op het retourformulier dat bij uw pakket is gevoegd,

B- Dat de goederen in hun originele staat verkeren met het etiket op het product aangebracht, zonder dat ze beschadigd, bevlekt, gewassen, gewijzigd of gedragen zijn (behalve de montage), met inbegrip van de originele verpakking en alle accessoires die verband houden met de producten, zoals als verpakking of gebruiksaanwijzing, alsmede de originele factuur. Indien de herroepingstermijn van 30 dagen verstrijkt op een zaterdag, zondag of feestdag, wordt deze termijn verlengd tot de eerstvolgende werkdag.

3. Binnen 48 uur wordt een document (A utorisatie R etour Marhandise) verzonden. Dit document zit in je retourpakket. Na ontvangst van de goederen binnen 30 dagen (goederen die als acceptabel worden beschouwd), gaan we over tot terugbetaling.