Ontmoet ons in Namen en bij de verkoop!

 

Je wilt zeker Een casual en zonnige outfit Om te genieten van de vele buitenactiviteiten, feesten, entertainment en uitverkoop voor de zomervakantie.

 

Deze week staan onze teams klaar om u te verwelkomen voor de Grote opening van de Naamse winkel En dan Van de verkoop naar
Huy, Koksijde, Spa et Wavre
.

 

Neem deel aan Onze wedstrijd om onvergetelijke momenten in Namen te winnen , Ontdek Onze speciale aanbiedingen "Ladaderie 2023" En profiteer van 30% korting In al onze nieuwe collectie. www.cricketco.be

 

Fijne "energieke" dag!

Deel je jeugdigheid en stijl met je vader!

 

Vaderdag is slechts een paar dagen weg.

Wat heb je gepland om je vader te eren op deze speciale dag? Een brunch in Brussel, een dagje aan zee of een wandeling op het platteland?

 

Dit weekend is ook een gelegenheid om samen een van de favoriete grote sportevenementen van je vader bij te wonen. Er is genoeg om uit te kiezen, inclusief de UEFA Champions League , Roland Garros Of de 24h van Le Mans .. .

 

Gekleed in de kleuren van Cricket & Co, deel deze momenten van vreugde en geluk met je vader. Toon je liefde en waardering door hem te geven Een trendy, elegante en tijdloze look.

 

Profiteer van 30% korting op onze hele nieuwe collectie. www.cricketco.be

 

Aan alle buitengewone vaders, gelukkige verjaardag!

______________________________________________________________________________________

Heb je nog geen cadeau gevonden?

 

Hier zijn onze makkelijke laatste linutes oplossingen voor Een mooie Cricket & Co-verrassing geven Naar je vader, echtgenoot of geliefde metgezel.

In een boetiek bij jou in de buurt!

Bezoek een van onze 18 boetieks, waar onze teams
Help je het perfecte kledingstuk voor hem te vinden.]

ZIE LIJST VAN BOUTIQUES

Op onze particuliere verkoop in de showroom!

Voor een ruime keuze en lage prijzen, kom naar onze particuliere verkoop op 8, 9 en 10 juni tussen 10 a.M. en 6 p.M. in ons Wavre magazijn.

BEKIJK EVENEMENT

Online, zonder het huis te verlaten!

Geen tijd om te reizen... In slechts één klik, kunt u Bestel een cadeaubon voor 50, 100 of 200 € online.

 

 

KOOP EEN GESCHENKAART

_________________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________________________________

Feestelijke opening van onze boetiek in NAMEN.

Om de Heropening van onze winkel Cricket & CO NAMUR , Nu gevestigd op nummer 77 Rue de Fer, tegenover het stadhuis van Namen, nodigen wij u uit om Onze nieuwe locatie ontdekken.

Van 12 tot 17 juni 2023, Bezoek onze winkel en probeer te winnen Een golf initiatie Bij het Château de la Bawette, Een dagontsnappingservaring In het Grand Casino Resort Namur, Een elektrische bootverhuur Bij Les Capitaineries de Namur of Koffers, Cricket & Co accessoires...