📣 CRICKET & CO HEEFT TÉLÉVIE MET U ONDERSTEUND! ❣️

📣 CRICKET & CO A SOUTENU TÉLÉVIE AVEC VOUS ! ❣️
Om onze solidariteit te ondersteunen en uit te breiden, heeft Cricket & Co een campagne gelanceerd om Télévie te ondersteunen. Dit initiatief was gericht op het inzamelen van nog meer geld om medisch onderzoek, innovatieve behandelingen en de verbetering van de zorg voor kankerpatiënten te ondersteunen.
Bij Cricket & Co hebben we ons ertoe verbonden 5% van elke aankoop die tijdens deze inzamelingsperiode is gedaan, te doneren aan de organisatie Télévie.
❣️ Télévie is een initiatief van de Belgische televisiezender RTL-TVI, die jaarlijks een inzamelingsactie organiseert om kankeronderzoek te financieren en kankerpatiënten te helpen. De ingezamelde gelden worden gebruikt om onderzoekers te ondersteunen, innovatieve onderzoeksprojecten te financieren en de beschikbare behandelingen te verbeteren.
Uw actieve deelname aan onze inzamelingscampagne was een waardevolle bijdrage aan deze nobele zaak. Uw aankopen bij ons hebben direct bijgedragen aan de strijd tegen kanker en hebben hoop gebracht aan patiënten en hun families.
HOE HEBT U TÉLÉVIE ONDERSTEUND?
✅ U heeft een van onze winkels in België of onze webshop bezocht van 26 april 2024 tot 19 mei 2024.
✅ U heeft uw favoriete artikelen en accessoires uit al onze collecties gekocht. 5% van uw aankoop is geteld als een donatie aan de Télévie-inzamelingscampagne.
✅ Aan het einde van de campagne hebben we de ingezamelde fondsen overgedragen aan de F.R.S.-FNRS om de acties van Télévie te ondersteunen.
We willen u hartelijk bedanken voor uw steun en solidariteit. ❣️😍

Volgende lezen

DÉCOUVREZ LES AVANTAGES DU LAVAGE AU SILICONE : UNE INNOVATION TEXTILE

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.