DE BESTE KLEDINGKLEUREN TIJDENS ZOMERSE HITTEGOLVEN

LES MEILLEURES COULEURS DE VÊTEMENTS PENDANT LES VAGUES DE CHALEUR ESTIVALES

De zomer is hier, en daarmee ook de zinderende hittegolven die ervoor zorgen dat we koel en comfortabel willen blijven. Maar wist u dat de kleur van uw kleding een impact kan hebben op uw thermisch comfort? Op basis van een Japans experimenteel onderzoek en een televisiereportage op RTL-TVI begeleiden wij je naar de beste kledingkleuren om koel te blijven op deze warme zomerdagen. Volg onze eenvoudige tips om er zo verfrissend uit te zien als de zeebries!

KIES VOOR LICHTE KLEUREN

Lichte kleuren zoals wit, beige, pastel en bleke tinten zijn de beste keuzes om koel te blijven tijdens hittegolven. Deze kleuren reflecteren het zonlicht in plaats van het te absorberen, waardoor de warmte die op uw lichaam wordt gevoeld wordt verminderd. Kies daarom voor tops en jurkjes in lichte tinten om lekker koel te blijven.

VERMIJD DONKERE KLEUREN

Donkere kleuren zoals zwart, marineblauw en bruin absorberen zonlicht, waardoor u zich nog warmer kunt voelen. Deze kleuren hebben de neiging de lichaamswarmte te verhogen en kunnen leiden tot een ongemakkelijke warmteopbouw. Probeer ze op warme dagen te vermijden en kies in plaats daarvan voor lichtere, helderdere kleuren.

KIES PASTELTINTEN EN HELDERE KLEUREN

Pasteltinten, maar ook felle kleuren als citroengeel, kauwgomroze, koraal en turkoois zijn niet alleen trendy, ze kunnen ook bijzonder mooi zijn tijdens hittegolven. Deze kleuren reflecteren de warmte in plaats van deze te absorberen, waardoor de lichaamstemperatuur lager blijft. Aarzel niet om een ​​vleugje kleur toe te voegen aan je zomergarderobe om je outfits op te fleuren en tegelijkertijd comfortabel koel te blijven.

KIES LICHTGEWICHT, ADEMENDE STOFFEN

Naast het kiezen van de juiste kleuren is het ook belangrijk om te kiezen voor lichtgewicht en ademende materialen voor je zomerkleding. Stoffen zoals katoen, linnen en zijde laten lucht circuleren, waardoor het zweet gemakkelijker verdampt en je koel blijft. Combineer deze lichtgewicht materialen met de juiste kleuren voor een winnende combinatie.

Wanneer de temperatuur stijgt en de hittegolven pieken, kan het kiezen van de juiste kleuren het verschil maken om je koel te houden . Kies voor lichte kleuren, pasteltinten en felle tinten , die de warmte reflecteren in plaats van absorberen. Gecombineerd met lichtgewicht, ademende stoffen zorgen deze kleuren ervoor dat je comfortabel van de zomer kunt genieten . Aarzel dus niet om je garderobe en je koffers op te frissen met de juiste zomerkleuren om het beste uit elke zonnige dag te halen!

Volgende lezen

SNOOKER FASHION : UN MÉLANGE ÉLÉGANT DE STYLE ET DE SPORT
DÉCOUVREZ NOTRE COLLECTION DE PULLS ÉCOLOGIQUES

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.