DUURRACING DOOR CRICKET & CO

ENDURANCE RACING PAR CRICKET & CO

CRICKET & CO: EEN BELANGRIJKE SPELER IN HET UITHOUDINGSRACEN

Cricket & Co, een herenmodemerk, heeft de wereld van het uithoudingsvermogen stormenderhand veroverd . Door hun passie voor topsport en een onberispelijke stijl te combineren, zijn Cricket & Co een toonaangevende speler geworden op prestigieuze evenementen zoals de 24 uur van Spa . Deze unieke mix van mode en autosport heeft liefhebbers en modeliefhebbers gefascineerd, waardoor Cricket & Co is uitgegroeid tot een baanbrekend merk in de racewereld.

SAMENWERKINGEN MET RACINGICONS

De invloed van Cricket & Co in de wereld van het duurlopen reikt verder dan hun kledinglijn. Het merk heeft samengewerkt met legendarische coureurs als Ayrton Senna , Jacky Ickx , Jacques Laffite , Jean-Michel Martin , Michel Delcourt en raceteams om iconische racewagens in beperkte oplage te creëren . Onder hen de eerste Ford Capri III die tussen 1978 en 1980 zegevierde, de Opel Omega A 3000 , die na mechanische problemen slechts één ronde reed, en de beroemde BMW M3 Bastos , die eind jaren 80 en begin jaren 90 de races domineerde.

Deze samenwerkingen tonen niet alleen de toewijding van het merk aan de racegemeenschap, maar stellen fans ook in staat om op een persoonlijkere manier in contact te komen met hun favoriete coureurs.

SPONSORING EN ONDERSTEUNING

De betrokkenheid van Cricket & Co bij racen gaat verder dan uithoudingsracen. Het merk ondersteunt actief teams als Ferrari, Porsche, Venturi, Aston Martin, Ford, BMW en nog veel meer, en erkent het belang van het ondersteunen van talent in de race-industrie.

Door opkomende coureurs in de endurance- , karting- , rally- en Formule 3-wereld te sponsoren en ondersteuning te bieden aan raceorganisaties, toont Cricket & Co zijn toewijding aan de sport en de toekomst ervan.

Het merk organiseert exclusieve lifestyle-evenementen tijdens grote uithoudingsraces, onthult daar de nieuwste collecties en organiseert prestigieuze bijeenkomsten. Deze evenementen brengen raceliefhebbers, mode-influencers en insiders uit de industrie samen, waardoor de positie van Cricket & Co als modemerk met een passie voor snelheid wordt versterkt.

ONTDEK DE KRACHT VAN STIJL

Cricket & Co heeft het concept van sportmode opnieuw gedefinieerd, door de opwinding van duurlopen te combineren met een reeks kleding en accessoires die speciaal zijn ontworpen voor de hardloopgemeenschap , waarbij stijl en sportkleding worden gecombineerd. Elk kledingstuk staat bekend om zijn kenmerkende race-geïnspireerde collecties en vertelt een verhaal dat weerklank vindt bij autosportliefhebbers.

Cricket & Co heeft een unieke plek veroverd op het kruispunt van mode en duurlopen, waardoor mannen de kans krijgen om hun liefde voor beide op een stijlvolle en verfijnde manier te uiten. Met zijn innovatieve ontwerpen, toewijding aan kwaliteit en steun van de racegemeenschap heeft Cricket & Co zijn positie verstevigd als een merk dat mode en autosport naadloos combineert . Terwijl ze grenzen blijven verleggen en sportmode opnieuw definiëren, blijft Cricket & Co een blijvende kracht in de hardloopwereld.

Fijne racedag!

Volgende lezen

La mode masculine en 2024
SNOOKER FASHION : UN MÉLANGE ÉLÉGANT DE STYLE ET DE SPORT

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.