Endurance racing by Cricket&CO - Cricketco.be

Endurance racing by Cricket&CO - Cricketco.be

Cricket & Co: een belangrijke speler in enduranceracen

 

Cricket & Co, een toonaangevend modemerk voor mannen, heeft de wereld van duurraces stormenderhand veroverd . Cricket & Co combineert hun passie voor hoogwaardige sporten en een onberispelijke stijl en is een prominente speler geworden in prestigieuze evenementen zoals de 24 uur van Spa . Deze unieke mix van mode en motorsport heeft zowel enthousiastelingen als modieuze individuen gefascineerd Cricket & Co als trendsetter merk in de racewereld .

 

 

 

Samenwerkingen met race-iconen

 

De invloed van Cricket & Co in de wereld van duurraces reikt verder dan hun kledinglijn. Het merk heeft samengewerkt met legendarische coureurs zoals Ayrton Senna , Jacky Ickx , Jacques Laffite , Jean-Michel Martin , Michel Delcourt En raceteams om iconische racewagens in beperkte oplage te maken . Ze omvatten de eerste Ford Capri III Om te winnen tussen 1978 en 1980, de Opel Omega A 3000 , Die slechts vertrok om een enkele ronde te voltooien na mechanische problemen, en de beroemde BMW M3 Bastos , Die eind jaren 80 en begin jaren 90 het racen domineerde.

 


 

Deze samenwerkingen tonen niet alleen de toewijding van het merk aan de racegemeenschap, maar stellen fans ook in staat om op een persoonlijker niveau in contact te komen met hun favoriete coureurs.

 

 

Sponsoring en ondersteuning

 

De betrokkenheid van Cricket & Co bij racen gaat verder dan uithoudingsraces. Het merk ondersteunt actief teams zoals Ferrari, Porsche, Venturi, Aston Martin, Ford, BMW en veel meer. Het erkennen van het belang van het koesteren van talent in de hele race-industrie.

 

De betrokkenheid van Cricket & Co bij races gaat verder dan endurance races. Het merk ondersteunt teams als Ferrari, Porsche, Venturi, Aston Martin, Ford, BMW en vele anderen actief en erkent het belang van het koesteren van talent in de hele race-industrie.

Door opkomende coureurs in Karting, Rally en Formule 3 te sponsoren en financiële steun te geven aan raceorganisaties, toont Cricket & Co hun toewijding aan de sport en de toekomst ervan.

 

 

Het merk organiseert exclusieve lifestyle-evenementen tijdens grote uithoudingsraces , Waar het zijn nieuwste collecties onthult en met sterren bezaaide bijeenkomsten organiseert. Deze evenementen brengen raceliefhebbers, mode-influencers en insiders uit de industrie samen, waardoor de positie van Cricket & Co als een Modemerk Met een passie voor snelheid.

 

 

 

De kracht van stijl ontketenen

 

Cricket & Co heeft het concept van sportmode opnieuw gedefinieerd en de sensatie van duurraces versmolten met een reeks kleding en accessoires die speciaal op maat zijn gemaakt voor de racegemeenschap , Een combinatie van stijl en sportkleding. Bekend om zijn Race handtekening collecties , Elk kledingstuk vertelt een verhaal dat resoneert met autosportliefhebbers.

 

 

 

Cricket & Co heeft een niche voor zichzelf veroverd op het snijvlak van mode-en uithoudingsraces, en biedt mannen de kans om hun liefde voor zowel op een stijlvolle als verfijnde manier te uiten. Met hun innovatieve ontwerpen, toewijding aan kwaliteit en ondersteuning voor de racegemeenschap, Cricket & Co heeft zijn positie als merk versterkt dat mode en motorsport naadloos combineert . Terwijl ze grenzen blijven verleggen en sportmode opnieuw definiëren, blijft Cricket & Co een blijvende kracht in de racewereld

 

Fijne racedag!