De beste kledingkleuren tijdens de zomerwittige golven

The best clothing colors during summer heat waves - Cricketco.be

 

De zomer is hier, en daarmee de zinderende hittegolven waardoor we koel en comfortabel willen blijven. Maar wist je dat de kleur van je kleding een impact kan hebben op je thermische comfort? Gebaseerd op Een Japans experimenteel onderzoek en een TV-rapport over RTL-TVI, We gaan je begeleiden naar de beste kledingkleuren om te dragen om koel te blijven op die warme zomerdagen. Volg onze eenvoudige tips naar look zo verfrissend Als de zeebries!

Kies voor lichte kleuren


Lichte kleuren zoals Wit, beige, pastelkleuren en bleke tonen zijn de beste keuzes om cool te blijven Tijdens warmtegolven. Deze kleuren weerspiegelen zonlicht in plaats van het te absorberen, waardoor de warmte op je lichaam wordt verminderd. Kies dus voor tops en jurken in lichte tonen om comfortabel cool te blijven.

 

Vermijd donkere kleuren  

 

 

Donkere kleuren zoals Zwart, marine en bruin absorberen zonlicht, waardoor je je nog heter kunt voelen. Deze kleuren nemen de neiging toe Lichaamswarmte en kan leiden tot ongemakkelijke warmteopbouw. Probeer ze te vermijden op hete zomerdagen en kies in plaats daarvan voor lichtere, betere kleuren.

 

Ga voor pastelkleuren en felle kleuren

  
Pastel -tinten, evenals heldere kleuren zoals Citroengeel, snoeproze, koraal en turquoise, zijn niet alleen trendy, ze kunnen ook bijzonder aangenaam zijn tijdens hittegolven. Deze kleuren weerspiegelen warmte in plaats van het te absorberen, waardoor een lagere lichaamstemperatuur wordt gehandhaafd. Aarzel niet om een ​​scheutje kleur toe te voegen aan je zomerkast om je outfits op te fleuren terwijl je comfortabel cool blijft.

 

Kies lichte, ademende stoffen

 
Naast het kiezen van de juiste kleuren, is het ook belangrijk om te kiezen voor lichtgewicht, ademende materialen voor uw zomerkleding. Stoffen zoals Katoen, linnen en zijde laten lucht circuleren, het vergemakkelijken van de verdamping van transpiratie en u helpen koel te blijven. Combineer deze lichtgewicht materialen met de juiste kleuren voor een winnende combinatie.

Wanneer de temperatuur klimt en hittegolven op hun hoogtepunt zijn, Het kiezen van de juiste kleuren kan het verschil maken om je cool te laten voelen. Kies voor lichte kleuren, pastelkleuren en heldere tinten, die warmte weerspiegelen in plaats van het absorberen. Gecombineerd met lichte, ademende stoffen, kunnen deze kleuren je comfortabel genieten van de zomer. Aarzel dus niet om je garderobe en koffers te vernieuwen met de juiste zomerkleuren om elke zonnige dag het beste te halen!

Volgende lezen

Endurance racing by Cricket&CO - Cricketco.be
Discover our Eco-Friendly Sweater Collection - Cricketco.be