Wie zijn wij

GESCHIEDENIS

Het merk Cricket & Co, in 1986 opgericht in België, is vertegenwoordigd in Frankrijk en heeft een dertigtal winkels.
– 1986: Oprichting van het merk Cricket & Co

STIJL

Casual fashion voor heren, overhemden, poloshirts, T-shirts, sweatshirts, truien, jasjes, broeken, bermuda’s en accessoires. Een kledingconcept dat in 1986 in België opgericht werd. Het concept is gebaseerd op zowel een klassieke als sportieve look, met een volledige en op elkaar afgestemde collectie herenkleding.

FILOSOFIE

De garantie van gemiddelde prijzen aangepast aan een goed kwaliteitsniveau. Een hippe look met twee collecties per jaar (winter/zomer).

Een kledingconcept dat in 1986 in België opgericht werd. Het concept is gebaseerd op zowel een klassieke als sportieve look, met een volledige en op elkaar afgestemde collectie herenkleding. Wanneer u binnenstapt in een “Cricket & Co” boetiek, krijgt u het gevoel dat u een uniek universum binnenwandelt. U vindt er een complete collectie die zowel sportievelingen als zakenmensen kan bekoren. Dagelijks verwelkomen wij klanten die op zoek zijn naar klassieke items, maar ook klanten die zich aan wat gedurfdere items willen wagen. Beiden zijn ze op zoek naar het best mogelijke comfort. Onze medewerkers staan altijd klaar om klanten te helpen en te begeleiden bij het maken van de juiste keuze. Het merk zet zijn expansie in België en ook in Frankrijk voort. Cricket & Co heeft 20 eigen winkels in België en 6 winkels in Frankrijk. De producten van het merk zijn ook verkrijgbaar in de winkels van het netwerk Galerie Inno (Brussel Louise, Brussel-Woluwe, Charleroi, Schoten, Brugge, Brussel Nieuwstraat, Leuven, Brussel Bascule, Mechelen, Gent, Waasland en Namen).

Cricket & Co begeleidt al jaren federaties en sportteams in de golf- en motorsport. (F1 , F2 , Rally). De slogan van Cricket & co “Have a nice day” staat symbool voor de aantrekkelijke, hoogwaardige, trendy producten tegen betaalbare prijzen voor heren.