Retouraanvraag / intrekking

1. U kunt alleen goederen retourneren die direct in de WebShop zijn gekocht. Als u uw CRICKET&CO producten koopt in een winkel, op een andere website of in een ander verkooppunt, moeten de producten worden geretourneerd naar de winkel of site waar ze zijn gekocht.

2. Indien u, om welke reden dan ook, niet tevreden bent met onze goederen en u wenst uw bestelling te annuleren, kunt u uw herroepingsrecht uitoefenen binnen 30 dagen na ontvangst van uw bestelling, en zal u worden terugbetaald in overeenstemming met de bepalingen van dit artikel, op voorwaarde dat:

A- de goederen worden geretourneerd in een verpakking die het mogelijk maakt ze te vervoeren naar het adres dat vermeld staat op het retourformulier dat bij uw pakket is gevoegd,

B- de producten in hun oorspronkelijke staat verkeren met het etiket op het product, zonder beschadigd, bevlekt, gewassen, gewijzigd of versleten (met uitzondering van de montage) te zijn, en dat de originele verpakking en eventuele accessoires met betrekking tot de producten, zoals de verpakking of de gebruiksaanwijzing, alsmede de originele factuur zijn toegevoegd. Indien de herroepingstermijn van 30 dagen op een zaterdag, zondag of feestdag afloopt, wordt deze termijn verlengd tot de volgende werkdag.

3. Om uw herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons herroepings- en retourformulier invullen en naar ons opsturen. Zodra het verzoek is gedaan en na ontvangst van de goederen binnen 30 dagen (goederen die ontvankelijk worden geacht), gaan wij over tot terugbetaling.

4. Elke retourzending is voor uw rekening. U heeft de mogelijkheid om uw pakketje af te geven in de dichtstbijzijnde Cricket&co winkel.

5. Het recht op herroeping of teruggave voor terugbetaling moet worden verleend door onderstaand formulier in te vullen.

NB: Na ontvangst van uw verzoek tot retournering/terugtrekking, zal onze dienst na verkoop uw verzoek in behandeling nemen en u binnen 48 uur per e-mail of telefoon antwoorden.